Sök på sidan:


Sökmeny


Link Network 

Marstrandsfakta

Många som besöker olika seglingsevenemang har många frågor om allt det praktiska som rör ett Marstrandsbesök. Därför presenterar vi här några korta Marstrandsfakta med de vanligaste frågorna som rör staden. Hoppas att våra Marstrandsfakta ska vara till hjälp för dig!

Det finns flera ställen att övernatta på om man vill stanna i Marstrand över natt. Så väl Grand Hotel Marstrand, skärgårdshotellet Hotell Nautic, Marstands Vandrarhem och Marstrands Familjecamping finns i staden, vilket innebär att det finns alternativ i alla prisklasser.

Av dessa är Grand Hotel Marstrand det dyraste alternativet, men också en mycket speciell hotellupplevelse. Hotellet är 4 stjärningt och byggdes för Kung Oscar den II räkning redan 1892. Efter detta blev Grand Hotel Marstrand Kung Oscar den II:as sommarbostad, och han bodde i rum 24 på det nuvarande hotellet varje sommar fram till 1907.

Den historiska känslan finns fortfarande kvar på hotellet och det ligger på Rådhusgatan i Marstrand.

Hotell Nautic är det andra kända hotellet i Marstrand. Det har stor skärgårdskänsla, och det marina temat syns på många olika sätt i inredningen. Hotell Nautic har flera olika typer av rum, så väl enkelrum som lite större rum för hela familjen. Adressen är Långgatan 6.

Marstrands Vandrarhem å andra sidan ligger på Koön, endast 75 m från den färja som åker över till Marstrandsön. Läget är med andra ord mycket bra, och Marstrands Vandrarhem är nybyggt. Adressen är Skepparegatan 5.

På Marstrandsön finns ingen bankomat, dock finns det en bredvid Coop-butiken på Koön. Det finns flera offentliga toaletter för besökare vid Swedish Match Tour.

Nya artiklar
Senaste artiklarna

© Copyright 2010 www.swedishmatchtour.tv | Home


| mr green | Italy Casino Online